Берое в дуел с Левски и за младежки национал


Берое в дуел с Левски и за младежки национал
Снимка: Иван Йочев

1232 0

Борещият се за място в Европа Берое проявява интерес към нападателят на "Ботев" Алекс Колев, съобщава "Меридиан мач". На опашката за таланта вече се нареди "Левски". Колев в момента се възстановява от контузия и няма да играе до края на сезона.

Проблем за мераците на желаещите да имат Колев в редиците си може да се окаже високата трансферната сума. Колев има договор с "Ботев" за още една година.

"Не знам за интерес от Берое към мен, но моето желание е да остана в Ботев". Знам, че пред мен предстои огромна отговорност и ще трябва да се нагърбя с нея. В началото в България ми беше много трудно. Нагаждането ми към българския футбол премина малко по-бавно отколкото очаквах, но смятам, че в последните 1-2 месеца преди контузията загатнах за възможностите си", заяви Колев пред PlovdivDerby.

"Преди Нова година играехме футбол, в който положенията пред вратата на съперника не изобилстваха. Сега при Пепо Пенчев не е така. Създаваме много ситуации за гол и мисля, че ще ми е много по-лесно", допълни той.

По-рано се появи информация, че "Левски" и Берое спорят и за крилото на Черно море Иван Коконов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички