Берое пак загуби точки, не успя да се справи срещу Дунав в Русе


Берое пак загуби точки, не успя да се справи срещу Дунав в Русе
Снимка: Оф. сайт на Берое

981 0

Берое и Дунав (Русе) не се победиха в двубой от 10-ия кръг на Първа лига. Двата отбора завършиха 1:1 на стадиона в Русе. Заралии откриха резултата в 40-ата минута чрез Мартин Камбуров, а в началото на втората част Ахмед Ахмедов изравни. 

Домакините може да са тези, които да съжаляват повече за равенството, тъй като имаха по-чисти положения и няколко пъти изпуснаха чисти голови възможности. Равенството не позволи на Берое да се доближи на три точки от третото място в класирането, което в момента се заема от ЦСКА.

В началото на първата част русенци натиснаха силно съперника и изпуснаха няколко положения. В края обаче Берое изравни и пет минути преди края Бригидо подаде към Камбуров, който навлезе в наказателното поле и стреля безпогрешно.

Дунав успя да изравни резултата в 48-та минута. Борислав Балджийски центрира в наказателното поле на Берое, където Ахмед Ахмедов надскочи Александър Василев и прати топката във вратата на Душан Перниш. В 72' домакините пропуснаха невероятен шанс. Светослав Ковачев центрира в наказателното поле на Берое, Ахмедов стреля с глава, но над напречната греда в аут.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички