Берое обяви нов спонсор, партнира си с фермерска фирма


Берое обяви нов спонсор, партнира си с фермерска фирма
Снимка: beroe.bg

4032 0

Ръководството на Берое официализира поредния рекламен партньор на клуба. Старозагорци ще си партнират с компанията "ОБЕДИНЕНИ ФЕРМИ", която ще помогне на тима да излезе от финансовата криза.

Публикуваме съобщението на "зелените" без редакторска намеса:

"С гордост съобщаваме, че ПФК „Берое“ намери нов рекламен партньор в лицето на марката „ОБЕДИНЕНИ ФЕРМИ“. Благодарим на компанията за подадената ръка в този труден за клуба момент и се надяваме на едно ползотворно и дълго сътрудничество.

„ОБЕДИНЕНИ ФЕРМИ“ е търговската марка, обединяваща общо 5 производства за чиста и истинска храна: 4 животновъдни ферми в сърцето на Стара планина и Предбалкана и 1 високотехнологична оранжерия за екологично зеленчукопроизводство в Стара Загора, позволяваща ни целогодишно високи добиви на вкусни зеленчуци.

Компанията стартира своята дейност с оранжерията си през 2015 г., а през 2016г. създава и първото си животновъдно стопанство.Целта на продуктите е създаването на алтернатива на индустриалната храна, лимитирано производство чиста и здравословна храна с доказан произход, храна без изкуствени оцветители, стабилизатори и подобрители. Продуктите съчетават технологичните иновации с природните дадености, за да се получат истински вкусни и полезни храни.

Може да намерите продуктите с марка „ОБЕДИНЕНИ ФЕРМИ“ и в Стара Загора. Адресът на фирмения магазин е бул. „Руски“ 38 б (срещу Художествената галерия)".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички