Берое няма спирка с трансферите, представи пети нов футболист


Берое няма спирка с трансферите, представи пети нов футболист
Снимка: Официален сайт на Берое

1725 0

Берое официално обяви привличането на Джани Франциско Политино. Така той се превърща е петото ново попълнение на тима за новия сезон.

Халфът игра в контролата с Добруджа и отбеляза попадението за "зелените". За последно той е играл в испанския Меркадал. "Всички от ПФК „Берое“ пожелават на Политино много успехи и победи с екипа на „зелените“!", написаха старозагорци.

Поредният трансфер в Стара Загора

Джани Франциско Политино е на 24 г. Роден е в Мендоса, Аржентина. Играе като дясно крило. Той подписва първият си професионален договор с аржентинския Индепендиенте Ривадавия (Мендоса). През миналия сезон е привлечен от испанския Меркадал, където изиграва 23 мача и бележи 2 гола.

Само преди два дни  "заралии" се похвалиха с подписите на дуо аржентинци с италиански паспорти. Първият е 30-годишният вратар Родриго Гарсия Аяинели, който до момента се подвизаваше в Комисо.

Значително по-сериозно любопитство буди вторият трансфер. Към отбора на "зелено-белите" се присъединява 22-годишният Тиаго Сейхас. Той крие интересна визитка зад гърба си, преминавайки през школите на тимове като Бока Хуниорс, Дженоа и Леванте. При мъжете стартира за Капри, а последно брани фланелката на Гриндавик от Исландия. Междувременно бе обявена и раздяла с играч по взаимно съгласие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички