3 в 1: Берое разкара твърд титуляр, обяви юноша на Бока и аржентински страж


3 в 1: Берое разкара твърд титуляр, обяви юноша на Бока и аржентински страж
Снимка: beroe.bg

2671 0

Огромните рокади в редиците на Берое продължават с пълна сила. В рамките на само ден старозагорци обявиха официално две нови попълнения и раздялата си с ключов играч.

Новодошлите

"Заралии" се похвалиха с подписите на дуо аржентинци с италиански паспорти. Първият е 30-годишният вратар Родриго Гарсия Аяинели, който до момента се подвизаваше в Комисо.

Значително по-сериозно любопитство буди вторият трансфер. Към отбора на "зелено-белите" се присъединява 22-годишният Тиаго Сейхас. Той крие интересна визитка зад гърба си, преминавайки през школите на тимове като Бока Хуниорс, Дженоа и Леванте. При мъжете стартира за Капри, а последно брани фланелката на Гриндавик от Исландия.

Напускащият

Същевременно клубът обяви и раздялата с един от титулярните си защитници Макс Челич, който напуска Стара Загора след взаимно споразумение.

Ето какво написаха беройци за Ачинели на клубния си уебсайт:

"Днес „Берое“ официално привлече Родриго Ачинели. Вратарят е роден в Аржентина, но притежава и италиански паспорт. За последно той е играл в „Комисо“ (Италия). Ачинели вече се включи в подготовката на отбора за новия сезон и тренира с новите си съотборници.

Приветстваме вратарят с добре дошъл и му пожелаваме много победи и успехи с екипа на „Берое“!

Родриго Гарсия Ачинели е на 30 г. и е роден в Пеуахо, Аржентина. В своята родина той е играл само за „Темперлей“, а след това продължава кариерата си в Европа като част от отборите на италианските „Муравера“, „Тортоли“, „Йоника“ и „Сан Марко“, а след това играе за английския „Бъкстън“. През 2022 г. се завръща на Апенините като част от тима на „Галико“, а след това и в „Комисо“, където е бил и последно".

И за Сейхас:

"Днес „Берое“ официално привлече трето ново попълнение за новия сезон, след като подписа договор с Тиаго Сейхас. Полузащитникът вече тренира с новите си съотборници и се включи в подготовката на тима от първото занимание за годината. За последно той е играл в „Гриндавик“ (Исландия)

Приветстваме халфа с добре дошъл и му пожелаваме много победи и успехи с екипа на „Берое“!

Тиаго Сейхас е на 22 години. Роден е в Италия, но има аржентински произход. Играе на позицията дефанзивен халф. Сейхас е юноша на „Бока Хуниорс“, а освен това е преминал през школите на „Дженоа“ и „Леванте“. Започва своята професионална кариера в италианския „Капри“, а последно е бил част от тима на исландския „Гриндавик“.

Как "заралии" се сбогуваха с бранителя си:

"Днес „Берое“ официално се раздели със защитника Макс Челич, след споразумение между двете страни. Играчът бе привлечен в началото на годината и записа участие в 15 срещи на тима.

Ръководството на „Берое“ благодари на Челич за съвместната работа и му желае успех занапред"!

Наскоро старозагорци обявиха трансфера и на юноша на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички