Берое има два варианта за заместник на Райнов


Берое има два варианта за заместник на Райнов
Снимка: БГНЕС

1155 0

Спортно-техническият щаб на Берое вече е готов със заместник на Мартин Райнов, който ще продължи кариерата си в Левски. "Заралии" ще избират между българин и чужденец, пише "Тема Спорт". Според запознати става дума за халфа на Университатя Крайова Христо Златински.

33-годишният бивш национал има договор до следващото лято с румънския клуб. В момента обаче той не се ползва с доверието на старши треньора Денис Манджа, който дори му взе капитанската лента. Единственото, което притеснява "зелено-белите", е възрастта на играча. Затова те имат и друг вариант, свързан с чужденец, който е доста по-млад от Златински. Източници от Стара Загора твърдят, че става въпрос за аржентински полузащитник, който има европейски паспорт.

Привличането на вътрешен халф става наложително, след като това лято Берое продаде в Саудитска Арабия и Карлос Охене. Реално в момента треньорът Александър Томаш разчита само на Александър Цветков. Като вътрешен халф може да бъде използван и Борислав Цонев, но той се справя доста по-добре в предни позиции. Спортният директор на Берое Валентин Грудев е признал пред "Тема Спорт", че тимът следи двама играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички