Берое и Локомотив София се измъчиха в адската жега под Аязмото и извъртяха хикс


Берое и Локомотив София се измъчиха в адската жега под Аязмото и извъртяха хикс
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2632 0

Изпитващият финансови затруднения Берое и Локомотив София извъртяха 1:1 в среща от третия кръг на Първа лига. Домакините поведоха в резултата, но малко преди края столичните железничари се докопаха до точката.

Абубакар Тунгара реализира за заралии в 32-ата минута, а Димитър Митков изравни в 86-ата минута. Двата тима се измъчиха в адската жега под Аязмото.

На практика Берое откри резултата с първото чисто положение в срещата. Симеон Мечев подаде към Тунгара, който с глава матира Сашо Любенов – 1:0. Последваха пропуски за домакините дело на Мартинс и Мечев.

След антракта жегата продължи да мори играчите на терена. След час игра Илия Димитров стреля с глава, но Караджов се справи.

Четири минути преди края на редовното време Локомотив София стигна до равенството. Селсо Рапосо центрира към Димитър Митков, а двама играчи на домакините не се намесиха добре и нападателят се озова сам срещу Иван Караджов, след което го разстреля за 1:1.

Любопитното е, че трети пореден мач от този кръг в Първа лига завърши наравно. Вчера първо Спартак Варна и Пирин Благоевград завършиха 1:1, а след това ЦСКА 1948 и Лудогорец извъртяха зрелищно 2:2.

С прибавената точка Берое е на петото място във временното класиране с актив от 4 точки. Локомотив София е на 14-ата позиция с 2 пункта, като столичани все още не познават вкуса на победата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички