И Витоша удари слаб Берое, викове "Оставка" огласиха стадиона в Стара Загора


И Витоша удари слаб Берое, викове "Оставка" огласиха стадиона в Стара Загора
Снимка: Официален сайт на Берое

1377 0

Берое загуби домакинството си на Витоша в двубой от 25 кръг на Първа лига с 0:1. Гостите излязоха напред в резултата в 55-та минута чрез Четин Садула, а попадението остана единствено. Никола Маринов и Мартин Маринов дебютираха за Берое в официален мач.

По този начин Берое не съумя да изпревари четвъртия Ботев Пловдив и остава пети с 42 точки. Витоша от своя страна дръпна с четири точки на Септември, но остава 11-и с 25 пункта. Феновете пък изпратиха настанвика Александър Томаш с викове "Оставка" след пореден мач, в който отбора показа слаба игра.

Още в 8' гостите имаха добър шанс, Стефан Христов получи топката на дъгата и стреля, но Перниш улови. В ответната атака Василев нахлу в наказателното поле и предостави за Бриджидо, който с едно докосване намери Мешка. Той стреля от наказателното поле, но топката мина на метър от гредата. Минута след това при бърза атака за Берое Бриджидо бе изведен зад отбраната и продължи за Педро, той навлезе в пеналта и стреля по диагонала, но не намери целта.

В 33' Минчев центрира в наказателното поле, където Василев игра с глава, но бе неточен. Минута преди края на първата част Кочилов стреля отлично от пряк свободен удар, но Перниш се прояви със страхотна намеса и изби в корнер. През втората част в 52' Лазаров намери Христов на границата на пеналта и последния стреля по земя, но Перниш улови.

Три минути след това гостите откриха резултата. Садула размени подавания с Христов и получи топката на границата на пеналта, след което овладя и стреля. Топката срещна гредата и влезе в мрежата на Перниш – 0:1. В 74' Минчев центрира опасно от фаул в пеналта, но там куп от играчи се разминаха, а Алкан не успя да отправи добър удар на втора греда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички