Берое удря на камък с Бандаловски за нов договор


Берое удря на камък с Бандаловски за нов договор
Снимка: Starsport

1718 0

Иван Бандаловски може да не подпише нов договор с Берое. Засега двете страни се разминават и не могат да стигнат до споразумение, пише "Тема Спорт". Настоящият контракт на десния бранител е до края на сезона, след което става свободен агент и може да си тръгне без пари.

Бандаловски вече е получил предложение за нов договор, но развитие няма. Наскоро Берое обяви удължаването на контрактите на двама важни играчи. Спортният директор Валентин Грудев сподели, че се водят разговори и с други и се надява на положителна развръзка.

Защитникът бе желан от Левски и ЦСКА през зимата, но никой не бе съгласен да плати откупната му клауза, след като в началото на юни той става свободен агент. Бандаловски пристигна под Аязмото в началото на 2018 година и подписа за година и половина. Той се обвърза със "заралии" като свободен агент, след като преди това разтрогна договора си с кипърския Анортозис.

Според запознати желанието на бранителя е да продължи кариерата си в друг клуб - по възможност в чужбина или в някой от софийските грандове. С кои свои звезди наскоро преподписа клубът - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички