17 в Берое са с коронавирус, мачът с Левски също е пред отлагане


17 в Берое са с коронавирус, мачът с Левски също е пред отлагане
Снимка: Официален сайт на Берое

1326 0

В Берое вече има 17 положителни проби за коронавирус, съобщиха от клуба. 12 от тях са на футболисти и 5 на хора от щаба на заралии. По програма старозагорци трябва да приемат Монтана в неделя от 15:00 часа, но мачът трябва да бъде отложен заради положителните тестове, които са над десет.

На 28 ноември Берое посреща Левски, но и този двубой трябва да бъде отложен, тъй като дотогава няма да е изтекла карантината на играчите на Димитър Димитров.

"Днес излязоха окончателните резултати от направените PCR тестове за Covid – 19 на всички от представителния отбор на Берое. Както е по наредба, бяха направени тествания в два последователни дни. За съжаление има нови 9 положителни проби сред футболистите и 4 от спортно-техническия щаб на отбора. Всички незабавно бяха поставени под карантина.

Така общият брой на положителните проби за Covid -19 в представителния тим е 17 – 12 футболисти и 5 души от щаба. В момента със своите национални отбори са пет от футболистите на тима, които също ще бъдат тествани след своето завръщане. Най-вероятно срещата от 13 кръг на efbet Лига срещу Монтана ще бъде отложена, но Берое очаква решението на БФС", написаха старозагорци на сайта си.

 Междувременно, от БФС разпоредиха мачът ЦСКА - Левски да се играе, въпреки че ситуацията със заразени при "сините" е критична (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички