Още петима играчи на Берое заразени с Ковид-19


Още петима играчи на Берое заразени с Ковид-19
Снимка: Facebook - Beroe

1060 0

Още петима играчи на Берое са заразени с COVID-19. Това показват резултатите от направените тестове на футболистите на старозагорския отбор от тази сутрин, информира dsport.bg.

Това означава, че вече осем играчи от състава на Димитър Димитров са с коронавирус. Вчера от клуба обявиха, че двама футболисти са с COVID-19, а по-късно стана ясно, че и вратарят на Берое Християн Василев, който беше на лагера на националния отбор е заразен.

Всички положителни за COVID-19 са изолирани и постaвени под карантина. Старши треньорът на Берое Димитър Димитров също е с COVID-19. В клуба има и други заразени с коронавирус.

В сряда футболистите и треньорският щаб на Берое ще се подложат на нови тестове за коронавирус. В неделя Берое по програма посреща Монтана, но ако в старозагорския отбор бъдат установени повече от 10 футболисти, които са заразени, срещата трябва да бъде отложена.

В момента три клуба имат повече от десет заразени – Лудогорец, Левски и Царско село, а според разпоредбите при пет се отлага кръг. Заразените в Славия вече са възстановени и подновиха тренировки. По-рано от БФС обявиха решението си за ЦСКА - Левски, като обявиха и отлагането на двубой на Лудогорец.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички