inBet е готов с предложенията си за 1/4-финала между Реал и Челси


inBet е готов с предложенията си за 1/4-финала между Реал и Челси
Снимка: inbet

1377 0

Носителят на трофея от Шампионската лига Реал Мадрид ще се изправи отново срещу Челси, който пък е един от бившите отбори на наставника на „кралете“ Карло Анчелоти, на 1/4-финалите в турнира.

Любопитно е, че двата тима играха на същата фаза от надпреварата през миналата година. Тогава „белите“ спечелиха с 3:1 гостуването в Англия, но след това отборът се нуждаеше от продължения в Испания, за да отстрани съперника си с общ резултат 5:4.

На полуфиналите в сезон 2020/21 обаче като краен победител бяха „сините“ от Лондон, които впоследствие спечелиха турнира. Победителят от сблъсъка между Реал и Челси ще премери сили в битка за място на финала с някой измежду Манчестър Сити и Байерн Мюнхен, които оформиха друга от интересните двойки на 1/4-финалите в Шампионската лига.

Първите сблъсъци са на 11-ти и 12-ти април, а реваншите - на 18-ти и 19-ти април.

Футболистите на Карло Анчелоти стигнаха до тази фаза от турнира, след като елиминираха на 1/4-финалите Ливърпул с общ резултат 6:2. Всичко около мача бе решено още в първата среща, която се състоя на “Анфийлд”. Тогава Реал се наложи над “червените” с убедителното 5:2. На реванша на “Сантяго Бернабеу” пък двата тима не успяха да си отбележат дълго време, но в последните минути Карим Бензема все пак донесе победата за испанския гранд.

Съставът на Челси пък се класира за 1/4-финалите в ШЛ след успех с общ резултат 2:1 над Борусия Дортмунд. В първия мач, който се проведе на “Сигнал Идуна Парк”, като краен победител се оказаха “жълто-черните”, които тогава надделяха над “сините” с минималното 1:0. След успеха в Англия обаче, който бе с 2:0, Челси  отстрани вестфалци от най-престижния европейски клубен турнир.

Така жребият в Шампионската лига отреди един срещу друг отново да се изправят отборите на Реал Мадрид и Челси.

Както е известно, това е любимият турнир на „Кралския клуб“ и тимът ще опита отново да грабне трофея. За лондончани пък, които изпращат много колеблив сезон във Висшата лига, евентуална победа над Реал може тотално да обърне кампанията им.

За първия двубой между двата състава, който ще бъде на „Сантяго Бернабеу“, букмейкърът Инбет Онлайн сочи предимството на страната на Реал с коефициент за победа от 1.92 срещу такъв за успех на Челси от 4.02. Равенството в срещата пък е със ставка от 3.51. Компанията дава още коефициент за над 2.5 гола в двубоя от 2.01 срещу 1.84 за под 2.5 попадения.

Инбет онлайн предлага любопитно предложение за краен победител в Шампионската лига. За триумф на Реал Мадрид в края компанията дава коефициент от 8.00. За Челси пък да спечели турнира inBet сочи по-малки шансове с 15.00 коефициент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички