Мартин Камбуров си намери нов отбор – InBet


Мартин Камбуров си намери нов отбор – InBet
Снимка: Lap.bg

49627 0

Легендарният български нападател Мартин Камбуров може да се е отказал от футбола в началото на тази календарна година, но не стоя дълго време без отбор. Той е част от голямото семейство на стъпващия в онлайн спортните залози букмейкър InBet.

Вечният голмайстор в елита на България е рекламното лице на компанията, която след дълги години в сферата на спортните зали и казина, разпростиращи се в няколко града в страната, вече реши да влезе уверено и в онлайн пространството с новия си сайт, мобилна апликация и отлични коефициенти и бонуси.

Мартин Камбуров е първото голямо рекламно лице на inBet България, като вече няколко седмици всички жители на София могат да видят стотиците рекламни банери из столицата, но със сигурност и други добре познати лица от света на спорта у нас ще станат част от „посланиците“ нa ИнБет у нас, тъй като букмейкърът е решен да се издигне много бързо до лидерска позиция в спортните онлайн залози у нас.

Още с първите си дни онлайн InBet България ще предостави на новите си клиенти невероятно предложение – стартов бонус до 500 лева и то без нужен депозит в сметката. Тази оферта ще бъде валидна само за първите 72 часа от официалното пускане на сайта, така че не се колебайте, а се присъедините към Мартин Камбуров в семейството на Инбет, за да достигнете до страхотните печалби. Букмейкърът е приготвил и предложения като начален бонус казино до 1500 лева и 150 безплатни игри, начален бонус спорт до 200 лева, уикенд презареждане до 500 лева и още много много изненади.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички