Български национал вкара, но отборът му изяде голям бой от бивш играч на Черно море (ВИДЕО)

Светослав Ковачев и неговият Ахмат Грозни допуснаха позорно домакинско поражение с 1:7 от новака в руската Премиер лига Балтика Калининград. Това бе четвърто поредно поражение за тясно свързания с България отбор, чиято фланелка през годините са носели имена като Илия Илиев - Майстора, Благой Георгиев, Валентин Илиев и Иво Тренчев. 

0:5 още на полувремето....

Ковачев се появи в 59-та минута на мястото на Владимир Илийн, но вече беше твърде късно - Ахмат изоставаше с 0:5 още на полувремето. Крилото все пак вкара хубав гол 15 минути преди края. Той пое топката по десния фланг, влезе навътре, залъга бранител на Балтика, че ще стреля и после отправи неспасяем удар с левия крак.

Още: Женският национален отбор стартира с победа евроквалификациите

С хеттрик за победителите пък се отчете бившият играч на Черно море, Алекс Фернандеш. Офанзивният халф е твърд титуляр за Балтика, откакто премина в редиците им през зимата. Друго интересно име в отбора от Калининград е бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Динамо Загреб - чилиецът Анджело Енрикес. Старши треньор на Балтика пък е легенда на руския футбол - бившият капитан на ЦСКА Москва, Сергей Игнашевич. 

ФИФА пусна новата класация - България не помръдна, а в Топ 10 има две промени

България U16 с тежко поражение във втората среща с Вестфалия U16 (ВИДЕО)

Андрей Желязков пред Sportlive: Националите ще показват добро ниво занапред, благодаря на Боби Михайлов

Гласували общо: потребители

Горещи оферти