Огромна изненада: ЦСКА сменя Густаво Бусато с Динко Хоркаш, вече е подписал?

Много изненадващ ход е възможно да бъде предприет от офисите на стадион "Българска армия". Един от най-опитните футболисти на ЦСКА съвсем скоро може да напусне Борисовата градина.

Густаво Бусато се насочва към изхода?

Договорът на Густаво Бусато с 31-кратните шампиони изтича в края на сезона. Към момента развитие с евентуалното му подновяване няма. Според "Kotasport", нов такъв не се очаква.

Още: Навръх 19 март: ЦСКА поздрави Костадин Янчев и Петър Витанов

Изданието споделя, че стражът най-вероятно няма да преподпише с "армейците" и възможността да напусне като свободен агент през лятото е съвсем реална.

Кой ще го наследи?

От информацията става ясно, че "червените" не губят време и са се подготвили с подходящ заместник. Динко Хоркаш е готов да наследи най-опитния чужденец в историята на ЦСКА след края на кампанията.

Още: Официално: БФС обяви промяна за сблъсъка между Левски и ЦСКА от 28-ия кръг на Първа лига

Според изданието, 25-годишната звезда на Локомотив Пловдив е подписала предварителен договор със столичния гранд, който ще влезе в сила от лятото. Вода в мелницата налива и самият той с отказа си да остане повече при "смърфовете".

Именно поради тази причина, по настояване на Христо Крушарски, той изпадна от състава на пловдвичани. В понеделник Хоркаш спечели приза "Вратар номер 1 на 2023 г", изпреварвайки именно Густаво Бусато.

ЦСКА зарадва известния български актьор Христо Пъдев (ВИДЕО)

Лидер на ЦСКА и любимец на "червените" фенове е пред удължаване на своя договор

Гласували общо: потребители

Горещи оферти