ЦСКА може да загуби всичко или да подели трофеите с Лудогорец в рамките на дни

Лудогорец не успя да си гарантира 13-ата поредна титла на България по време на първия плейофен кръг. В събота разградчани приеха у дома Крумовград, а срещата завърши неочаквано 3:3. Това не стигна на "орлите", след като се нуждаеха от победа, за да станат недостижими от конкуренцията в Първа лига. 

Успех в неделя правеше разградчани шампион за 13-и път на България при всички положения. И след като той не бе постигнат - "орлите" ще опитат да сложат успешен край на сезона в следващия кръг срещу големия съперник ЦСКА

Задават се големи дербита

По програма "армейците" трябва да гостуват в Разград за втората плейофна фаза. Това ще се случи в уикенда на 10-12 май, след като седмица по-рано няма да има двубои заради Великден. 

"Зелени" и "червени" може да спорят пряко за Купата на България и на 15-и май в исторически първи финал между отборите. Такъв до този момент се е играл само за Суперкупата през 2021 г., когато Лудогорец разгроми с 0:4. 

Дали ще се стигне до историческия първи финал за националната купа ще стане ясно още на първи май, когато ЦСКА като гост ще трябва да обръща Ботев Пловдив (0:1). 

Какъв ще е завършекът на сезона

В другия полуфинал Лудогорец има солидна преднина от 4:0 пред абсолютния дебютант в тази фаза на турнира Хебър. Потенциален финал и триумф над "орлите" би бил максимума от този сезон за ЦСКА, макар че ще бъде отново определян като провален. 

И дори ЦСКА да поднесе изненада на "Хювефарма Арена" и Лудогорец да пропусне втори пореден "мачбол" - малцина биха повярвали, че "червените" биха могли да стопят точките до върха при три оставащи срещи до края на сезона.  

Още: Лудогорец е със 75 точки след 30 кръга: Имали ли са повече през 13-те си сезона в Първа лига?

"Да се съберем, заедно сме по-силни": Лудогорец надъха феновете си - голямата цел е близо

Ротация? "Любимец" съдия за всеки клуб в Първа лига, свирят близо 1/3 от срещите на един отбор

Гласували общо: потребители

Горещи оферти