"Не е геройство да изстреляш ракета" - двама директори в ЦСКА отправиха призиви преди мача с Левски

Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, коментира взетото решение да има гостуващи привърженици на Левски по време на съботния (27-и април) сблъсък между двата отбора.

"Ние сме доволни. Нашата позиция беше още в началото, че феновете трябва да присъстват на двубоя. Дербито е още повече за феновете. Не искаме да лишаваме нито нашите привърженици, нито тези на Левски да присъстват на мача", заяви той, цитиран от "Dsport".

"Буферните зони са с оглед инцидентите, които не искаме да се повтарят с изстрелването на тези ракети и застрашаването на хората. Призоваваме да се спре с тези неща и дербито да си е дерби. Един път завинаги трябва всички заедно да работим в една посока - полицията, охранителните фирми, клубовете, феновете. Да се работи в насока футболът да е празник, изживяване и приятна емоции, а не война, без да знаеш дали ще се върнеш здрав вкъщи", призова Филипов.

ОЩЕ: "Без нас не е същото": София Запад сложи край на бойкота - Сектор "Б" отново ще е пълен

"Не е геройство да изстреляш ракета"

Друг директор на "армейците" - Стоян Орманджиев, пък разкри, че ще бъдат взети и допълнителни мерки за сигурност:

"Ще има допълнителни мерки, като ще се увеличат и пропусквателните пунктове. Там ще е много по-стриктна проверката и тепърва ще се реши за допусканата хореография. Всички заедно взехме решението да има фенове и на двата отбора и ние като домакин. Ние имаме перфектна комуникация с феновете, за Левски не мога да кажа".

"От всички страни има желание за подобрение. Много е важна и личната отговорност на хората, които идват на стадиона. Не е геройство да изстреляш ракета. Да дадат пример и двете агитки, като не започнат да изстрелват ракети", отправи призив Орманджиев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - В ЦСКА било хаос? Подигравки с Ел Маестро, храна в боклука и неспазване на "закон"?

 

Гласували общо: потребители

Горещи оферти