Марк Клатенбърг разкри 5-те най-неприятни играчи, на които е ръководил мач


Марк Клатенбърг разкри 5-те най-неприятни играчи, на които е ръководил мач
Снимка: Gulliver/GettyImages

1452 0

Един от най-знатните съдии във Висшата лига - Марк Клатенбърг, направи любопитно разкритие. Пред британското издание "Daily Mail", той признава кои са 5-имата най-неприятни футболисти, чиито мачове е ръководил. Ето кои са те, както и какво споделя за тях Клатенбърг:

Крейг Белами - "Белами бе кошмар и повечето от нас (съдиите) смятат така. Той ти се озъбва и маха ръце, като постоянно те предизвиква. Езикът му бе ужасен - такъв грубиянин".

Рой Кийн - "Много труден за ръководене. Никога не знаеше какво може да му скимне и да избухне или да се прояви грубо. Винаги се е проявявал като студен, искаше да бъде "тегавият" на терена. Това бе проблем за съдиите, защото се намесва и егото".

Йенс Леман - "Той е един от тези хора, които винаги недоволстваха и се оплакваха. Ако топката бе кръгла - той се оплакваше, че е кръгла, ако топката бе бяла, той се оплакваше, че е бяла. Просто си казваш: "Човече, спри да се оплакваш за всичко".

Пепе - "Играч, на когото не можеш да вярваш. Във финала на Шампионска лига през 2016 година на два пъти се опита да ме излъже и да изпроси изгонването на противников играч. Постоянно трябва да го наблюдаваш какво прави, всичко може да върви гладко и изведнъж да направи някоя глупост".

Джон Оби Микел - "Избирам Микел поради случая от 2012 година срещу Манчестър Юнайтед, когато той ме обвини в расизъм, което не бе вярно и впоследствие бе изчистено от ФА. Той никога не се извини, което е разочароваща, защото можеше да съсипе живота ми".

 

Междувременно, полицията в Англия притеснена, че ще има струпване на фенове пред стадионите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички