Къде да гледаме мача Турция - Италия на Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме мача Турция - Италия на Европейското първенство по футбол?
Снимка: Guliver/GettyImages

5349 0

Настъпи моментът за старта на дългоочакваното Европейско първенство по футбол 2020. След като беше планиран да се проведе през миналия сезон, шампионатът на Стария континент започва година по-късно заради пандемията "Ковид-19", но най-накрая футболните фенове ще изпитат емоцията на най-силния континентален турнир в света. 

Откриването на Евро 2020 е насрочено за днес (11.06), като освен церемония по случай началото на надпреварата, ще станем свидетели и на първата среща от група А, а именно - Италия срещу Турция на "Стадио Олимпико" в Рим. 

"Скуадра адзура" влиза в мача в ролята на фаворит в него, както и на скрит претендент за титлата в средата на юли. Възпитаниците на Роберто Манчини са в убийствена форма, като са в серия от 8 поредни победи и 27 двубоя без поражение.

Турция обаче не е отбор за подценяване. Южната съседка на България се представи много силно в квалификациите, по време на които удари и световния шампион Франция.  В момента "полумесеците" са в серия от 6 поредни двубоя без поражение. 

Срещата от група "А" ще се изиграе в петък (11.06), като първият съдийски сигнал е насрочен за 22:00 часа българско време, а откриващата церемония на Евро 2020 се очаква да започне час по-рано (21:00). Събитието и първата среща на шампионата ще бъдат излъчени както по "НОВА", така и по БНТ. 

Тези от вас, които не могат да гледат по телевизията, могат да следят всички мачове от Евро 2020 НА ЖИВО в Sportlive.bg

За всички фенове на "адзурите" сме подготвили специален материал, в който могат да следят програмата на Италия на Евро 2020

По време на шампионата на Стария континент ще се изиграят общо 51 мача, а как са разпределени те и по кои телевизии ще се излъчват може да видите пълната ТВ програма на Европейското първенство по футбол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички