Кирил Десподов изигра цял мач, но ПАОК отстъпи пред Брюж и е аут от Европа (ВИДЕО)


Кирил Десподов изигра цял мач, но ПАОК отстъпи пред Брюж и е аут от Европа (ВИДЕО)
Снимка: PAOK FC Official Facebook Page

618 0

ПАОК и Кирил Десподов загубиха от Брюж с 0:2 в среща-реванш от 1/4-финалите на Лигата на конференциите, след като белгийците спечелиха първия двубой с 1:0 у дома. Белгийците ще се изправят срещу Фиорентина на полуфинал.

Българският национал започна като титуляр в двубоя и остана на терена до края на двубоя. Друг бивш играч на Лудогорец - Игор Тиаго, пък не игра заради наказание. Още в началото имаше шанс за Десподов, но той не отигра добре, а и имаше засада.

В следващите минути гърците опитаха да приложат домакински натиск, но с неособено голям успех. В 33' гостите поведоха в резултата чрез Феран Жутгла, който бе намерен от Сабе.  В последната минута на редовното време на първата част ново попадение на Феран Жутгла не бе зачетено заради засада, но след преглед от ВАР съдиите попадението бе признато.

И втората част започна по-добре за белгийците, а в 60' Десподов бе съборен от Едер Баланта в наказателното поле. ВАР обаче отсъди, че е имало засада при атаката и затова не се стигна до дузпа. Осем минути след това Десподов стреля с глава, но не достатъчно опасно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички