Франко Фода се закани на Италия: Рано или късно отборът на Роберто Манчини ще загуби


Франко Фода се закани на Италия: Рано или късно отборът на Роберто Манчини ще загуби
Снимка: Getty Images

1790 0

Старши треньорът на Австрия Франко Фода осъзнава, че неговият тим ще има много трудна задача на 1/8-финалите на Евро 2020 срещу Италия, но вярва, че играчите му имат сили да спрат победната серия на "скуадра адзура":

"Първоначално ни се стори непреодолимо и невъзможно предизвикателство, защото те не са губили от цяла вечност. Но рано или късно отборът на Манчини ще загуби", каза Фода преди мача.

Нападателят на Италия Лоренцо Инсиние пък отбеляза, че дългата серия на отбора без допуснат гол и загубен мач е повод за гордост:

"Това е нещо, което ни кара да се гордеем, особено като се има предвид какво мислеха за нас преди началото на турнира. Но трябва да останем концентрирани, спокойни и да мислим за себе си. Все още не сме направили нищо. Нашата цел е да стигнем докрай, а не просто да преминем през груповата фаза", коментира той преди мача с Австрия и добави:

"Мисля, че мечтата на всеки е да вкара на такъв стадион. Ще се опитаме да отидем в Лондон и да се представим страхотно, както винаги досега. Нашата сила е, че никога не променяме природата си. Австрия работи много и създава натиск, ще проучим противниците си, но ще се подготвим за мача, като мислим какво точки трябва да направим".

"Скуадра адзура" има известни проблеми в защита, които дават надежда на Австрия, че ще могат не само да им вкарат гол, а и да търсят крайния успех - подробности четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички