Проблеми в защита за Италия - шанс за Австрия да прекъсне серията им от "сухи" мрежи


Проблеми в защита за Италия - шанс за Австрия да прекъсне серията им от "сухи" мрежи
Снимка: Getty Images

1863 0

Италианският национален отбор по футбол е в серия от 11 поредни мача без допуснат гол, но в утрешния ден (26 юни) им предстои тежък мач срещу Австрия на 1/8-финалите на Европейското първенство.

Давид Алаба и компания имат сериозен повод да смятат, че именно те ще са тези, които ще сложат край на "сухата" серия за "скуадра адзура"!

Капитанът на Италия и може би най-опитният играч в състава на Роберто Манчини - Джорджо Киелини, продължава да изпитва болки в слабините и днес не е тренирал пълноценно със своите съотборници. На този етап не е ясно дали 36-годишният защитник ще бъде готов да стартира от първите минути на осминафинала.

В същото време десният краен бранител Алесандро Флоренци със сигурност ще пропусне двубоя, тъй като е получил контузия в прасеца по време на мача срещу Турция, която не му позволява да вземе участие в тази важна среща.

Дали Италия ще запише нова "суха" мрежа или Австрия не само ще спре серията им, но и ще им нанесе първа загуба от октомври 2020 година - ще можеше да разберете ако проследите с нас 1/8-финалната среща в страницата на SportLive.bg!

ВИЖТЕ ПЪЛНА ТВ ПРОГРАМА НА ОСМИНАФИНАЛИТЕ НА ЕВРО 2020

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички