Антоан Гризман подсказа къде иска да играе, след като се раздели с Атлетико (Мадрид)


Антоан Гризман подсказа къде иска да играе, след като се раздели с Атлетико (Мадрид)
Снимка: Getty Images

2939 0

Нападателят на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман обсъди възможно преместване в Северна Америка и Мейджър Лийг Сокър в интервю за DAZN. Говорейки преди мача на Атлетико с лидера в Ла Лига Барселона, Гризман повтори интереса си да играе в Съединените щати, където неговият футболен идол Дейвид Бекъм притежава четвърта година франчайз на Интер Маями.

Какво каза Гризман?

32-годишният Гризман каза, че продължава да е отдаден на Атлетико и по-специално на мениджъра Диего Симеоне. Но той показа желанието си да играе в МЛС, вероятно след изтичането на договора му с "дюшекчиите" през 2026 г. "Винаги съм казвал, че искам да играя в МЛС, но в Европа направих всичко възможно, за да се върна тук и да бъда приет. Направих всичко, за да мога да се наслаждавам на играта за този клуб“, каза той пред DAZN España. „Няма клуб, в който да се чувствам по-щастлив.

Връзката с Бекъм

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Лос Анджелис Галакси Бекъм е футболният герой на Гризман. Французинът облече емблематичната фланелка №7 на Бекъм по време на първия си престой в Атлетико и продължава да носи номера на националния си отбор.

През 2018 г. Бекъм формира част от групата, която подаде печеливша оферта за разширяване на отбора на МЛС във Флорида. Интер Маями започна да играе през сезон 2020 на стадион "DRV PNK" във Форт Лодърдейл. Отборът трябва да се премести на нов стадион с 25 000 места през 2025 г., но може да се нуждае от нещо повече от нов дом, за да привлече Гризман. Интер Маями все още не е преминал първия кръг на плейофите на лигата и загуби шест от осемте изиграни мача досега през сезон 2023. 

Съвсем наскоро Дидие Дешан избра Килиан Мбапе за новия капитан на Франция, а този факт е вбесил Гризман.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички