Самир Насри разкритикува Дешан, "предложи" Хосеп Гуардиола за пример и сравнение


Самир Насри разкритикува Дешан, "предложи" Хосеп Гуардиола за пример и сравнение
Снимка: Getty Images/Guliver

991 0

Бившият френски национал и футблист на Манчестър Сити и Арсенал - Самир Насри, се изказа против треньора на националния отбор по футбол на Франция - Дидие Дешан. Освен това, Насри смята, че самият той е трябвало да участва на Мондиал 2014.

"Щастлив съм, че Франция спечели Световното първенство по футбол през 2018 година, но има някои недостатъци. Дешан може да структурира 3 отбора от много, много добри играчи, но аз имам правото да не ги харесвам. Вижте, имам приятели, които играят в националния отбор. Те заслужаваха да спечелят Световното първенство, но сложете Гуардиола начело на Франция и вижте как биха играли те. Бихте се насладили" - започна Насри.

"Не разбирам защо Бензема не игра на Европейското първенство през 2016 година или на Световното през 2018 година. Не разбирам защо аз не играх на Световното първенство през 2014 година. Също не разбирам защо Хатем Бен Арфа не бе на Европейското през 2016 след сезона, който бе направил с Ница" - завърши французинът. Междувременно, именно двубой срещу Франция е един от двата най-велики мача в историята на българския национален отбор по футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички