Разочарована звезда на Реал Мадрид бяга при първа възможност


Разочарована звезда на Реал Мадрид бяга при първа възможност
Снимка: Getty Images/Guliver

3015 0

Испанският плеймейкър на Реал Мадрид Иско е готов да напусне клуба, разкриват испанските медии. Търпението му се е изчерпало окончателно срещу Барселона, когато е започнал двубоя на пейката.

Иско се прибра по-рано от лагера на Испания, за да се готви за "Ел Класико" и е получил обещанието на Рафаел Бенитес, че ще започне като титуляр срещу каталунците. Както е известно, бившият играч на Малага се появи в последните 30 минути на срещата при 0:3 в полза на Барселона.

Разочарованието на Иско е пълно, като той е настоял, че се маха от "Сантяго Бернабеу" при първа възможност. Най-вероятната му дестинация пък е английската Висша лига.

На челно място е отборът на Манчестър Сити, като Мануел Пелегрини следи внимателно ситуацията около бившия си възпитаник. Той искаше да го вземе на "Етихад" още преди няколко години, но тогава Иско предпочете Реал Мадрид. "Гражданите" са готови да платят около 50 милиона паунда за плеймейкъра.

В същото време Челси и Жозе Моуриньо са готови с подобна оферта, като под ръководството на Специалния Иско изигра изключително силни мачове за Реал.

Другите два тима, които проявяват апетити към халфа, са Ливърпул и Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички