Представяте ли си титлата в Ла Лига да зависеше от това отсъждане (ВИДЕО)


Представяте ли си титлата в Ла Лига да зависеше от това отсъждане (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

2820 0

Отборът на Реал Мадрид спечели титлата в Испания за 33-ти път в историята си, след като победи Малага като гост с 2:0 в мач от последния 38-ми кръг на Примера Дивисион.

Играчите на Зинедин Зидан се нуждаеха от една точка, за да си гарантират короната в Испания, тъй като преследвачът Барселона бе на три точки зад тях, но с по-добра голова разлика.

Каталунците също спечелиха своя последен мач, като се наложиха у дома над Ейбар с 4:2. Срещата бе белязана с две скандални отсъждания в полза на Барса.

Първо Жорди Алба се строполи на земята в наказателното поле, а около него нямаше противников играч в радиус от около метър. Бранителят се спъна като ритна земята, но това не попречи да последва сигнал за 11-метров наказателен удар. По ирония на съдбата отбаче Лионел Меси пропусна от бялата точка.

Минути по-късно Неймар спечели втора дузпа за тима си, като отново това се случи с помощта на симулация. Защитник на гостите опита да направи шпагат, не успя, но бразилският нападател падна и последва нов сигнал. 

Представете си, че титлата в Испания трябваше да се реши от мача на Барселона. Особено след последните "престрелки" между фенове на двата тима за това кой е подпиран повече от съдиите в Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички