Нов трансфер в Барселона


Нов трансфер в Барселона

2123 0

Поредното ново попълнение в състава на Барслеона е факт. Звездата на Валенсия Пако Алкасер подписа договор с клуба, който е със срок от 5 години. Испанският национал преминава на "Камп Ноу" срещу сумата от 30 милиона евро, като тя може да достигне до 32 при добро представяне на стрелеца на "прилепите".

В сделката беше включен и Мунир ел Хадади, който ще играе на "Местая" като преотстъпен до края на сезона.

ПРАТИХА 3 ОФЕРТИ ЗА ЗВЕЗДАТА НА РЕАЛ МАДРИД

Това е втори трансфер по оста Валенсия - Барселона, след като и Андре Гомеш беше привлечен по-рано през месеца. С идването на Алкасер селекцията на Барселона е приключена, след като каталунците се подсилиха във всяка една линия - Яспер Силесен (вратар), Лука Дин (десен бранител), Самуел Умтити (защитник), Андре Гомеш (халф), Денис Суарес (крило) и Пако Алкасер (нападател).

Пако Алкасер има 146 мача за Валенсия. Той дебютира за „лос че“ през сезон 2010/11. През сезон 2012/13 игра под наем в Хетафе, за който записа 23 мача и 4 гола. След завръщането си във Валенсия през последните два сезона отбеляза 43 гола. Той дебютира за националния отбор на Испания на 4 септември 2014 година и вече има 13 мача за „Ла Фурия“, като е отбелязал 6 гола.

САМИР НАСРИ ОТИВА В ИСПАНИЯ

Алкасер е първият нападател, който подписва с Барселона през това лято. Той е шестото ново попълнение в състава на Луис Енрике.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички