Настъпи ли краят за Гарет Бейл на "Сантиаго Бернабеу"?


Настъпи ли краят за Гарет Бейл на "Сантиаго Бернабеу"?
Снимка: Getty Images/Gulliver

4056 0

Ръководството на Реал Мадрид планират да се разделят с една от големите си звезди Гарет Бейл, твърди испанското издание "TeleMadrid". Според него на водещи официални лица в "белия" щаб им е "писнало" от уелския национал.

От ръководството на тима били готови да дадат шанс на офанзивния играч да се докаже на "Сантиаго Бернабеу", но дори след напускането на Кристиано Роналдо, той така е не съумял да разкрие пълния си потенциал.

Изданието посочва още, че "официалните лица" считат, че Гарет Бейл продължава да поставя личния си интерес над този на клуба, което е и основната причина те да искат да се разделят с уелсеца. 

Гарет Бейл бе възпрепятстван от редица контузии през последните години, които не му позволиха да играе на върхово ниво. Дори към настоящия момент уелсецът има мускулен проблем, който няма да му позволи да се включи в мача на националния си отбор срещу Испания.

Бейл премина на "Сантиаго Бернабеу" през 2013 година, като "белия балет" заплатиха на Тотнъм около 100 млн. евро за услугите на играча. Договорът на уелсеца с "кралския" клуб е до 2022 година, като го делят само два мача от заветните 200 с бялата фланелка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички