Край! Реал с нов треньор и нов базов играч от лятото


Край! Реал с нов треньор и нов базов играч от лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

3343 0

В Испания изглежда всички вярват, че престоят на Зинедин Зидан начело на Реал Мадрид е към своя край. Ръководството на "Кралския клуб" дори вече е готово със заместника на френския треньор и това ще бъде мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино.

Информацията е на агента на ФИФА Жорди Хота, който се позовава на халфа на Реал Марко Асенсио. Хота обяви новината в предаването "El Chiringuito".

Асенсио се е оплакал на ръководството, че клубът не е удържал на думата си, като преди старта на сезон 2017/18 му е обещал да играе повече. Младокът е бил разочарован и дори е мислил върху смяна на клубната принадлежност, но представители на гранда са го успокоили, като са му разказали какви планове за реформация имат за през лятото.

"От Реал са съобщили на Асенсио, че през новия сезон той ще получи треньор, който ще го смята за базов играч в новия проект. Този наставник е Маурисио Почетино", разкри Хота.

Припомняме, че вече се появи информация за преговори между аржентинския специалист и испанския клуб, но от Тотнъм не искат да се разделят със своя мениджър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички