Жесток удар за Барселона! Каталунците се издъниха преди Ел Класико, но бедите са по-големи


Жесток удар за Барселона! Каталунците се издъниха преди Ел Класико, но бедите са по-големи
Снимка: Getty Images

3047 0

Барселона се издъни при гостуването си на Алмерия, допускайки шокираща загуба с 0:1. Поражението е второ за каталунците от началото на сезона в Ла Лига и хората на Шави пропуснаха възможност да увеличат преднината си на върха пред преследвача Реал Мадрид.

Бедите за „блаугранас“ обаче не свършиха дотук. Барса не само загуби от Алмерия, но получи и тежък удар за следващия си мач в шампионата. Двама основни играчи на тима получиха пети жълти картони от началото на кампанията – Рафиня и Гави.

Първо бразилецът бе декориран в жълто в 54-ата минута, а само 3 минути по-късно официално предупреждение получи и младият испанец. Така двамата ще са наказани за следващия мач за каталунците в шампионата, който е домакинство на Валенсия след седмица.

В момента тимът на Шави е със 7 точки пред Реал Мадрид на върха. Двубоят с „прилепите“ се очертава да пропуснат и контузените Педри, Ансу Фати и Усман Дембеле.

Преди това в четвъртък Барселона ще се изправи срещу Реал Мадрид в първото Ел Класико от полуфиналите в турнира за Купата на Краля.  

ВИЖТЕ ТУК репортаж от шокиращата загуба на Барса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички