Часове след загубата в Ел Класико: Асенсио показа как празнува, наблегна на символиката (СНИМКА)


Часове след загубата в Ел Класико: Асенсио показа как празнува, наблегна на символиката (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

6920 0

Развръзката в дербито между Барселона и Реал Мадрид на "Камп Ноу" можеше да бъде далеч по-различна и интригата за титлата да бъде далеч по-сериозна. Попадението за 2:1 на "кралския клуб" обаче бе отменено и цялата радост около него бе напразна.

Разбира се, става въпрос за гола на Марко Асенсио в 81-вата минута. След преглед на "тънката" ситуация с ВАР обаче се забеляза, че играчът е бил в нередовна позиция. Малко преди това той бе отпразнувал символично попадението.

В последно време сериозен брой източници свързват испанеца с потенциално преминаване в кръвния враг Барселона. Когато отбеляза, той показа ясно емблемата на Реал и се израдва пред привържениците на каталунците.

Още по-красноречив знак даде испанецът около 12 часа след края на мача. Тогава, въпреки загубата, една от качените снимки от Ел Класико в личния му профил в социалната мрежа Instagram е именно как празнува отмененото попадения, сочейки емблемата на мадридчани. 

Бившият играч на Реал и легенда на Ливърпул - Йежи Дудек, пък видя ситуацията по различен начин. Той качи на "стори" в Instagram стоп кадър на положението със засадата. Според него такава няма, като към снимката прикачи емотикони на замислени лица и торба с пари, намеквайки, че от Барселона са подкупили съдията.

За да бъде сложен край на споровете - бе ДОКАЗАНО: Има ли грешка при отменения гол на Реал в Ел Класико (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички