Анчелоти с поредно потвърждение към Реал Мадрид: Имам договор и искам да остана


Анчелоти с поредно потвърждение към Реал Мадрид: Имам договор и искам да остана
Снимка: Getty Images

1284 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти за пореден път заяви, че няма да напуска "белия балет" и ще изпълни договора си, който е до лятото на 2024 година. Спекулации около бъдещето му имаше през почти целия сезон, но им бе дадена нова гласност след загубата с 4:0 от Манчестър Сити на полуфиналите в Шампионска лига.

Бъдещето на Анчелоти

Освен това публично е известно, че бразилският национален отбор иска да привлече италианския специалист. "Всички знаят много добре каква точно е моята ситуация: имам договор до края на сезон 2023-2024 и искам да остана", каза Анчелоти на пресконференция и даде категорично "да" дали остава на "Бернабеу". Флорентино Перес все още официално не е споделил за оставането на наставника. 

"Можеше да бъде и по-добър сезон, но като цяло съм доволен. Не сме доволни от изявите ни в първенството, но се борихме до самия край в другите турнири, като спечелихме три от тях", каза Анчелоти, попитан как би оценил кампанията на Реал Мадрид.

Ферлан Менди има място в състава на Реал Мадрид

"Няма смисъл да се съмняваме в Бензема. Той направи лош мач, но не само той. И той все още е легенда в този клуб. Отборът не беше добър в сряда, не само Карим", сподели Анчелоти и бе категоричен, че иска Ферлан Менди да остане в отбора.

"Без никакво съмнение искам той да остане през следващия сезон. Миналия сезон той показа защита на високо ниво и сега, когато е възстановен, той отново ще бъде важен. Вече се възстанови от контузиите и го очакваме". В Реал вече сериозно мислят за заместник на Бензема, като дори единият от вариантите е играч на Еспаньол, който е едва 2 години по-млад от французина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички