Роналдо може да възпрепятства завръщането на Хамес в Реал


Роналдо може да възпрепятства завръщането на Хамес в Реал

1854 0

След като стана ясно, че Байерн Мюнхен няма да активира откупващата клауза на Хамес Родригес, вече се появиха и кандидати за колумбийския национал. 

Към този момент като фаворит се явява Реал Мадрид, който прати Хамес под наем при баварците. Договорът му с "белия балет" е до 2021 година, а наемът му с немския клуб приключва през идното лято. Настоящият наставник на Реал - Сантиаго Солари, вече е показал, че иска колумбиеца в състава си. Остава въпросът дали до тогава самият Солари ще запази поста си. 

Според Corriere dello Sport обаче италианският хегемон не се е отказал от идеята да подпише с Хамес. Именно той е една от големите мечти на Андреа Аниели, който през миналия сезон отново се опита да го привлече. За подобен трансфер ключова роля може да изиграе Кристиано Роналдо, с когото играеха заедно в Реал и таят добри чувства.

Самият Хамес винаги е казвал, че иска да се завърне в Мадрид и да изпълни голямата си мечта. До голяма степен тя зависи от бъдещето на Иско и на Марко Асенсио, тъй като имат сходни роли на терена, а Хамес не би се съгласил да остане резерва. През лятото също имаше спекулации, че ще се завърне в Мадрид, но един фактор го е разубедил - ето какъв. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички