Хамес Родригес иска да играе за Реал Мадрид, но един фактор го разубеди


Хамес Родригес иска да играе за Реал Мадрид, но един фактор го разубеди
Снимка: Guliver/GettyImages

1881 0

Звездата на Байерн Мюнхен Хамес Родригес иска да се завърне в Реал Мадрид. Колумбийският ас е доволен от факта, че Зинедин Зидан напусна клуба и отново иска да играе за "белия балет", но на този етап няма да настоява за завръщането си в испанската столица.

Както е известно, плеймейкърът е под наем на "Алианц Арена", след като беше привлечен преди година. Договорът между двата клуба е за 2-годишен наем с опция за откупуване срещу 48 милиона евро. Самият Родригес обаче иска да изпълни договора си с Байерн, но след това да се завърне в Мадрид, пише "Marca".

Колумбиецът е благодарен за уважението и любовта, показани към него както от ръководството, така и от феновете. Затова той няма да настоява да напусне, но иска да играе на "Сантиаго Бернабеу".

Плеймейкърът обаче едва ли ще има думата. Предвид сериозните суми, които се раздават на трансферния пазар, Байерн почти със сигурност ще плати клаузата, заложена в контракта между двата европейски гранда. Разбира се, той може да  откаже потенциално предложение на Байерн, но при всички положения развитието по тази тема ще е през лятото на 2019.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички