Нов скандал с Пике, отряза ръкавите на фланелката си заради испанското знаме


Нов скандал с Пике, отряза ръкавите на фланелката си заради испанското знаме
Снимка: GEtty Images

2284 0

В Испания се заформи нов скандал с името на Жерар Пике. Медиите в страната обърнаха внимание, че защитникът е отрязал ръкавите на състезателната си фланелка за двубоя между Испания и Албания.

Долната част на късите ръкави на белите испански фланелки завършват с жълто-червен кант – в цветовете на Испания. Както е известно, Пике е заклет каталунец и радетел за независимостта на тази област. Поради тази причина често попада под обстрела най-вече на мадридските медии. 

С финес Испания взе комфортна победа в Албания

След двубоя Пике се оправда за това свое действие, след като бе попитан защо липсва тази част от ръкавите му. "Нарязах фланелката, защото ръкавите бяха твърде къси и ме притесняваха. Това е много уморително. Приемам случилото се и продължавам напред. Винаги съм се отзовавал с вълнение на повиквателните за Испания. Много съм отдаден на проекта на Лопетеги. Ще започнем и ще завършим Мондиал 2018 заедно. Истина е, че има хора, които харесват да ме виждат с екипа на Испания, но е вярно също, че има и такива, на които това не им допада".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички