Алегри заговори за специална "броня", заради която Ювентус не се притеснява от наказания


Алегри заговори за специална "броня", заради която Ювентус не се притеснява от наказания
Снимка: GettyImages

1020 0

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри разкрива, че Глейсон Бремер няма да бъде на разположение срещу Севиля в четвъртък. Освен това сподели, че "Старата госпожа" има "броня", така че нищо, което се случва извън терена, няма да повлияе на отбора.

Специалната броня на Ювентус

"Бианконерите" се борят на два фронта в сряда. Докато отборът се подготвя за първия полуфинален мач от Лига Европа срещ Севиля, клубните адвокати присъстват на второто изслушване в разследването на "Prisma" в съда в Торино. Последните информации от Италия гласят, че Ювентус ще получи ново наказание до края на сезона.

"Не знам какво ще се случи, имаме броня и вече нищо не ни засяга. Един ден е черен, един е жълт. Всички говорят и знаят всичко, но ние сме подготвени. Сега имаме тези мачове от Лига Европа и още четири мача в Серия А", каза Алегри на пресконференция в сряда.

Алегри очаква специален двубой за Ювентус

Бразилският защитник Бремер получи мускулна контузия, така че няма да участва в четвъртък. "Бремер има мускулна умора, не помня къде точно, мисля, че в бедрото му, така че няма да е на линия. Другите са добре. Беше удоволствие да гледам тренировката вчера. Имаме нужда от ентусиазъм, финалът в Будапеща би бил голямо постижение. , каза Алегри.

"Изправяме се срещу клуб, който е печелил шест пъти Лига Европа, те имат опит и винаги са в играта. Ще имаме нужда от страхотно представяне утре. Това е полуфинал и е сложно. Трябва да се възползваме максимално от слабостите им". Медиите в Италия са на мнение, че Юве трябва да се притеснява от отнемане на 9 точки през идния сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички