Ювентус с нова офанзива за Жоржиньо


Ювентус с нова офанзива за Жоржиньо
Снимка: Getty Images/Guliver

2991 0

Отборът на Ювентус обмисля да предложи на Челси крилото Дъглас Коща, за да вземе халфа Жоржиньо в замяна. Франк Лампард значително подсили състава си за следващия сезон, след като взе крилото на Аякс Хаким Зиеш, а съвсем скоро се очаква да бъде завършена сделката по привличането на нападателя на РБ Лайпциг Тимо Вернер.

Бъдещето на двама от халфовете на „Стамфорд бридж“ – Жоржиньо и Н‘голо Канте обаче все още е неясно. Ювентус се интересува от Жоржиньо и според ‘SportMediaset’ „бианконерите“ са готови да предложат Дъглас Коща като директна размяна на футболисти между двата отбора. Бразилецът с италиански паспорт е любимец на Маурицио Сари, след като двамата работеха заедно първо в Наполи, а след това и в Челси. Миралем Пянич е близо до напускане на Ювентус и преминаване в Барселона през лятото и Жоржиньо е считан за перфектният заместник. Босненецът загуби доверието на Сари, а италианският специалист желае полузащитник, който по-добре се вписва в стила му на игра.

Челси оценява халфа на около 45 милиона паунда, но Ювентус проучва възможността за потенциална размяна на футболисти между двата отбора. „Старата госпожа“ смята да предложи Дъглас Коща, но ако лондончани откажат, Алекс Сандро може да се окаже играчът, който да бъде използван като разменна монета. А ето кой друг футболист е желан от Ювентус това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички