След победата в дербито с Лацио: Жозе Моуриньо остана недоволен от... феновете на Рома


След победата в дербито с Лацио: Жозе Моуриньо остана недоволен от... феновете на Рома
Снимка: Getty Images

1774 0

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо поздрави своите футболисти за категоричната победа в дербито с Лацио, заявявайки на пресконференция след последния съдийски сигнал, че успехът е бил напълно заслужен:

"Чудесно представяне. Днес беше специален ден, тъй като изглеждаше, че всичко, което сме планирали, се получава на игрището. През второто полувреме Лацио се опита да защити честта си, но ние така и не изгубихме контрол върху мача. Без съмнение - момчетата заслужаваха победата", каза Специалния пред "DAZN".

Опитният треньор обаче остана недоволен от поведението на тифозите на Рома, които в един момент започнаха да скандират "Оле" при всеки един точен пас на своите любимци. Според Моуриньо това не само разсейва футболистите, но и демонстрира липса на уважение към противника:

"Не харесвам подобни неща като това "Оле". Не ми харесва как това се интерпретира от футболистите на игрището. Винаги трябва да се отнасяш с уважение към своя опонент", обясни Моу.

*С победата си над Лацио Рома се изкачи до петото място в Серия А с актив от 51 точки, но Топ 4 (зона Шампионска лига) все още е твърде далеч - четвъртият Ювентус има 59 пункта. До края на кампанията остават 8 кръга!

Вижте още: Как Карло Анчелоти коментира тежката загуба на Реал Мадрид в Ел Класико?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички