Рома се сгромоляса в Торино и изпусна Юве от поглед (ВИДЕО)


Рома се сгромоляса в Торино и изпусна Юве от поглед (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty IMages

673 0

Рома записа изненадващо поражение с 1:3 като гост на Торино и продължава да бъде не само без победа като гост в Серия А, но и само с една спечелена точка в актива си от първите три визити за сезона (2:2 с Каляри).

АВТОГОЛЪТ НА СЕЗОНА ИЗБАВИ ЮВЕНТУС ОТ ТЕЖКА СИТУАЦИЯ

За разлика от поражението с 0:1 миналата седмица от Фиорентина, когато "вълците" имаха смазващо превъзходство, този път бяха надвити по всички показатели от Торино и заслужено записаха загуба.

Невероятната голова форма на нападателя на Торино Андреа Белоти продължи и именно той откри резултата в осмата минута с 5-ия си гол от началото на сезона в едва 4 изиграни двубоя.

Яго Фалке повиши аванса на домакините в 53-ата минута от дузпа, а само 120 секунди по-късно легендата на Рома Франческо Тоти също от 11-метров наказателен удар намали на 2:1.

Белоти асистира на Фалке в 65-ата минута и испанецът хладнокръвно елиминира интригата в 65-ата минута с попадение за 3:1.

Така Рома с 10 точки остава на 4-то място в класирането с 5 по-малко от лидера Ювентус след 6 кръга, а Торино е с 8 пункта на 8-ма позиция. "Вълците" са допуснали цели осем гола досега и само четири отбора са с по-слаба защита до момента (Кротоне, Аталанта и Каляри с по 11 и Болоня с 9).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички