Реал разруши плана на Ювентус за Зидан, а "старата госпожа" ще цака "белия балет" за Мбапе


Реал разруши плана на Ювентус за Зидан, а "старата госпожа" ще цака "белия балет" за Мбапе
Снимка: Getty Images/Guliver

3476 0

Ръководството на Ювентус планинраше смяната на Масимилиано Алегри със Зинедин Зидан преди френският специалист изненадващо не се завърна на "Сантиаго Бернабеу", по-малко от година след също толкова шокиращото си напускане. Така "бианконерите" останаха без вариант за нов наставник на този етап, но италианският гранд ще се опита да се "реваншира" на "кралете", и то на трансферния пазар.

Килиан Мбапе е цел №1 на Реал Мадрид, но Ювентус ще се опита да го отмъкне под носа на "кралете", независимо че в ПСЖ все още не са готови да се разделят с младата звезда на световния футбол. Според информация на "Tuttosport", изпълнителният директор на тима Фабио Паратичи се е заел лично с тежката мисия да събере финанси и да убеди Мбапе да премине на "Алианц Стейдиъм".

На вечеря с ръководните фактори в Ювентус след гръмкото 3:0 над Атлетико Паратичи е дал обещание, че ще направи всичко по силите си, за да привлече Килиан Мбапе и да го превърне в партньор на Роналдо в атаката. Освен това той ще наследи тежката задача на лидер в тима, когато Кристиано реши да се откаже от футбола, или да се пробва в САЩ.

За целта Ювентус ще се нуждае от поне 200 милиона евро - сумата, която ПСЖ плати на Монако за правата на нападателя. Реал Мадрид обаче също е в играта и то не за една, а за две от звездите на ПСЖ (четете подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички