И ресторант в Торино "полудя" при появата на Кристиано Роналдо (ВИДЕО)


И ресторант в Торино "полудя" при появата на Кристиано Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3294 0

През лятото на 2018 година Ювентус привлече Кристиано Роналдо от Реал Мадрид, а основната причина за това е, че италианският шампион иска да спечели Шампионска лига. И кой, ако не португалецът, ще може да донесе точно този трофей във витрината на "старата госпожа".

До началото на тази седмица Кристиано имаше само едно попадение в най-комерсиалния футболен турнир - срещу Манчестър Юнайтед. Във вторник обаче той бе голямата звезда за селекцията на Масимилиано Алегри и заби хеттрик във вратата на Атлетико Мадрид, за да изпрати тима си на 1/4-финал в турнира.

По-рано днес ви показахме как съотборниците посрещат Роналдо в съблекалнята на отбора, а подобно посрещане той получи и в ресторант в Торино. След като свърши отлично работата си на терена, португалската суперзвезда реши да вечеря с цялото си семейство. Джорджина Родригес бе тази, която първа се появи в заведението, а гостите на рестората вече усещаха какво ще се случи само няколко секунди по-късно, когато Роналдо влезе в заведението и бе "залят" с бурни аплодисменти.

РОНАЛДО ВЕЧЕ ИМА 700 ГОЛА, ПРЕД НЕГО СА САМО ПЕТИМА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички