Кристиано Роналдо стъписа лекарите на Ювентус физиката си


Кристиано Роналдо стъписа лекарите на Ювентус физиката си
Снимка: Getty Images/Guliver

3498 0

В средата на месец юли един трансфер успя да измести Световното първенство по футбол 2018 от челното място за най-интересна новина. Ювентус успя да привлече суперзвездата на модерния футбол Кристиано Роналдо от Реал Мадрид за сумата от 100 милиона евро.

ПЪРВИТЕ ДУМИ НА КРИСТИАНО РОНАЛДО КАТО ИГРАЧ НА ЮВЕНТУС

Португалецът напусна испанската столица след 9-годишен престой и безброй счупени рекорди, като акостира в Торино на 33 години и подписа 4-годишен договор. Кристиано премина задължителните медицински прегледи, след което бе представен и пред медиите.

Това, което прави впечатление още преди CR7 да е облякъл черно-бялата фланелка е неговата физика. Резултатите от медицинските му прегледи бяха публикувани в началото на седмицата от шампиона на Серия А, като лекарите на тима са останали с широко отворена уста при видяните резултати.

ЗАЩО КРИСТИАНО РОНАЛДО ИЗБРА ОФЕРТАТА НА ЮВЕНТУС

Португалецът може да се похвали с едва 7% мазнини по тялото си и над 50% мускулна маса, което е впечатляващо за възрастта му. Освен това всичките направени прегледи показват, че физиката на голмайстора е като на 20-годишен професионален атлет. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички