Официално: Кристиано Роналдо бе представен като играч на Ювентус


Официално: Кристиано Роналдо бе представен като играч на Ювентус
Снимка: Guliver/GettyImages

10626 0

Голямата звезда на световния футбол и ново попълнение на Ювентус - Кристиано Роналдо, е в центъра на вниманието в понеделник, по-малко от 24 часа след финала на Световното първенство по футбол. Причината? Представянето му пред феновете на "бианконерите", които са обсадили всяко едно кътче в Торино, очаквайки да видят и, ако могат, да се докоснат до вече бившия играч на Реал Мадрид.

В Торино е "денят на Кристиано Роналдо", а Sportlive.bg ще следя през целия ден НА ЖИВО представянето на Роналдо и всичко, което се случи в Торино заради мега сделката за португалската суперзвезда!

21:20 - В Ювентус се хвалят, че са подписали и с Роналдо младши. Вижте уникалната СНИМКА, която гордият татко публикува.

19:30 - Ювентус официално представи най-скъпата си покупка. Вижте първите думи на Кристиано като играч на италианския шампион.

18:30 - Кристиано Роналдо разгледа базата на клуба и се запозна с Макс Алегри и част от звездите. Кой първи посрещна Кристиано вижте тук.

13:46 Роналдо вече е завладян от емоциите на феновете на Юве и започна да скандира името на клуба. 

13:00 Първи снимки на португалеца с екипа на Юве, макар и с тренировъчния. 

12:50 От Ювентус пуснаха първи снимки на Роналдо, както и видео, от медицинските прегледи. 

12:30 От старта на сезон 2009/10 (първият за Роналдо в Реал Мадрид), Кристиано има 450 гола във всички турнири. Това са с 4 по-малко от всички нападатели, които са играли и вкарвали за Ювентус за същия период, взети заедно.

12:00 Роналдо приключи с медицинските тестове и поздрави феновете на Ювентус. Изглежда щастлив човек!

11:09 Кристиано се появи за медицинските си прегледи и беше посрещнат с мощни викове от феновете на Ювентус (подробности и видео тук).

10:40 Оказва се, че Роналдо е искал да играе в друг клуб, а Ювентус е бил резервен вариант - къде е искал да играе Кристиано четете тук!

10:17 Роналдо ще даде пресконференция, но няма да има представяне пред пълни трибуни на "Алианц Стейдиъм". Причината за това е лично настояване на Кристиано, а повече подробности можете да видите тук.

09:51 Феновете се струпаха пред "J-Medical" в очакване на появяването на Роналдо, който трябва да премине медицински прегледи, преди да бъде представен.

Още в неделя суперзвездата пристигна в италианския град, където ще бъде представен в понеделник. Той е там с цялото си семейство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички