След 11 години ТЕРОР: Машината Байерн Мюнхен официално дерайлира смачкана от Шинкансен


След 11 години ТЕРОР: Машината Байерн Мюнхен официално дерайлира смачкана от Шинкансен
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

6147 0

Още този уикенд е твърде вероятно ОФИЦИАЛНО да има нов шампион в германската Бундеслига. Въпреки че говорим за кръг номер 29 от общо 34 и въпреки че не Байерн Мюнхен е този, който е първият тим, осигурил си и на теория тилата в някое от топ 5 първенствата на Европа. След 11 поредни шампионски титли - баварската машина дерайлира и ще има нов шампион.

Байерн Мюнхен е с 3 мача без победа: Още един и прави Байер Леверкузен шампион

И ако продължим символиката с машини - Шинкансен - високоскоростните влакове, олицетворяващи новото и успешното, което е на светлинни години пред останалите. А в този сезон Байер Леверкузен е Шинкансен. Единственият отбор от топ 5 първенствата на Европа, който няма загуба във всички турнири - 42 мача, 37 победи и 5 равенства. Двете загуби на Байерн Мюнхен в последните два кръга направиха разликата между двата тима 16 точки при 6 оставащи кръга.

Платформата за онлайн спортни залози efbet дава коефициент от 10,50 за това Кьолн да победи баварците и официално да направи Байер шампион. Ставката обаче за победа на Байерн на "Алианц Арена" е 1,25. Съответно пазарът за равенство (което също на 99% прави "аспирините" шампиони) е оценен на 6,75. Двата отбора излизат един срещу друг в събота (13.04) от 16:30 часа българско време.

Все пак не се очаква домакините да имат особени проблеми срещу предпоследния в Бундеслигата. Байерн ще иска да спре рядко срещана серия за клуба от три мача без победа във всички турнири (две загуби и едно равенство) преди да се изправи в реванша срещу Арсенал. Все пак баварците са без загуба в последните 19 мача срещу Кьолн, като са записали успех в 17 от тях.

Байер Леверкузен е на 1 победа от това да стане шампион на Германия за първи път в историята

Байер става шампион на Германия

Дори Байерн да победи, ако Байер Леверкузен също спечели своя двубой, то пак ще стане официално шампион. "Аспирините" приемат у дома 12-ия в класирането Вердер Бремен, като коефициентът на efbet за това да запишат 25-ата си победа в първенството през сезона е 1,23. Ставката пък за успех за Вердер е 11,25, докато пазарът за равенство е оценен на 6,50. Този мач обаче е в неделя (14 април) от 18:30 часа българско време.

Байер Леверкузен няма загуба от този опонент от 17 март 2019 година. След това "аспирините" спечелиха три срещи, а други четири двубоя приключиха при равен резултат. Все пак при последните си два мача срещу Вердер Байер вкарва точно по три гола и печели. Така изгледите Шаби Алонсо да осигури историческа първа титла за Леверкузен в историята на германския футбол още в този кръг са огромни.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички