"Cadena SER": Седмица преди края на Мондиал 2022 клубното бъдеще на Меси изглежда решено


"Cadena SER": Седмица преди края на Мондиал 2022 клубното бъдеще на Меси изглежда решено
Снимка: Getty Images

11744 0

Няколко пъти беше съобщено от различни медии, че Лионел Меси ще реши бъдещето си на клубно ниво след Световното първенство по футбол. Мондиалът върви към своя край, а испанската медия "Cadena SER" твърди, че е наясно какво ще прави аржентинецът с кариерата си.

Според източника най-вероятният вариант за суперзвездата е да продължи договора си с ПСЖ. Нападателят е щастлив в Париж, има добри отношения с много съотборници и особено с Марко Верати и Серхио Рамос.

Информацията гласи още, че на 35 години, седемкратният носител на "Златната топка" чувства, че още може да играе на високо ниво, затова иска да отложи преминаването си в лигата на САЩ - Мейджър Лийг Сокър.

Меси е обмислял и варианта да се завърне в Барселона. Сега обаче това е малко вероятно, тъй като аржентинецът не е бил търсен от бившия си тим. Ясно е обаче, че каталунците имат проблеми с финансовия феърплей в Ла Лига и не могат да си позволят заплатата на един от най-скъпоплатените играчи. А ето за коя звезда на Барса се твърди, че е навивал Меси да отиде в ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички