Тен Хаг отписа титлата и за 2025-а: Намекна, че иска нови играчи и отличи 1 от Манчестър Юнайтед


Тен Хаг отписа титлата и за 2025-а: Намекна, че иска нови играчи и отличи 1 от Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

7350 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг говори на пресконференция преди поредния мач от Висшата лига. На нея специалистът на практика отписа "червените дяволи" от битката за титлата и през следващия сезон (2024/25).

Той призна, че отборът му няма как да е сред претендентите и сподели, че ако може да разчита на всичките си играчи, то отборът може да се бори за топ 4. Освен това допълни, че ако клубът осъществи добри трансфери, ще се доближи до първите позиции.

Тен Хаг отписа Манчестър Юнайтед за титлата и през сезон 2024/25, но похвали Маркъс Рашфорд

"Когато всеки един е на линия, определено можем да се борим за топ 4. Уверен съм в това. Можем да се доближим още до лидерите, ако направим добри трансфери. Имаме нужда да се подсилим в ключови позиции, както и да имаме дълбочина в състава" - призна нидерландецът.

Освен това Тен Хаг похвали един от своите футболисти в лицето на Маркъс Рашфорд, който определено не се радва на най-силния си сезон. И все пак мениджърът застана зад англичанина и призна, че е сигурен, че той може да вкарва всеки сезон между 25 и 35 гола.

Маркъс Рашфорд ще опита да си върне формата

"Маркъс Рашфорд е способен на това да вкарва всеки сезон по 25 до 35 гола. Той има инструментите, за да го стори. На 100% съм сигурен в това, което говоря" - призна той. Самият Маркъс Рашфорд пък намекна на какво се дължи трудният му сезон в Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички