Стана ясно защо Ливърпул трябва да се притеснява за своята звезда Дарвин Нунес


Стана ясно защо Ливърпул трябва да се притеснява за своята звезда Дарвин Нунес
Снимка: Getty Images

4369 0

След като Дарвин Нунес от Ливърпул си изкара червен картон срещу Кристъл Палас, се появиха много въпросителни за крехката психика на уругвайския футболист. По тази тема говори и легендарният Алън Шиърър, който заяви, че темпераментът на футболиста може би ще притеснява Юрген Клоп и клуба в бъдеще.

"Във Висшата лига нещата стоят по този начин и той бързо трябва да се нагоди към това. Всеки ще се опитва да ти влезе под кожата с приказки и действия. Ще бъдеш провокиран, ще ти се каже някоя дума на криво, но просто трябва да не обръщаш внимание на това. Убеден съм, че Ливърпул вече работи по въпроса относно неговия темперамент и начинът, по който той реагира на провокациите", заяви легендарният нападател за "BBC Sports".

Вчера (3 септември) уругваецът си позволи да се заяде и с няколко футболисти на Евертън по време на мърсисайдското дерби. Определено това са неща, които Юрген Клоп и компания ще искат да елиминират много скоро, за да може Нунес да обръща внимание само и единствено на играта, когато е на терена.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юрген Клоп разкри кога ще дебютира Артур.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички