Ливърпул се измъкна от нов срам след късметлийски гол срещу Уест Хем (ВИДЕО)


Ливърпул се измъкна от нов срам след късметлийски гол срещу Уест Хем (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2732 0

Ливърпул и Уест Хем не успяха да се победят в мач от 35-ия кръг на Висшата лига. Двата тима завършиха при резултат 2:2 в Лондон, а титлата за мърсисайдци започва да изглежда като мираж.

Ливърпул и Уест Хем не успяха да се победят

Развой на Уест Хем - Ливърпул

Домакините започнаха по-добре срещата и заслужено поведоха в края на първата част. Джаръд Боуен вкара с глава в 43', засичайки блестящо центриране.

Ливърпул определено вдигна оборотите през второто полувреме. Възпитаниците на Юрген Клоп изравниха резултата в 49-ата минута. Анди Робъртсън овладя топката след пас от Луис Диас и се разписа за 1:1. Мърсисайдци стигнаха до пълен обрат, след като Коди Гакпо стреля, топката се удари в трима различни футболисти и накрая бе записан като автогол на вратаря на "чуковете" - Алфонс Ареола.

Последната дума обаче имаха домакините. Джаръд Боуен центрира отлично топката към Микаил Антонио в наказателното поле, а деветката на лондончани я забоде в мрежата на Алисон с глава, за да оформи крайното 2:2.

Ливърпул продължава да е трети в класирането с актив от 75 точки. Пред него стоят Манчестър Сити (76) и лидерът Арсенал със 77 пункта. Уест Хем пък се намира на осмото място с 49 на сметката си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички