Легенда на Юнайтед за Златан: Като старец е, не е достатъчно добър за нас


Легенда на Юнайтед за Златан: Като старец е, не е достатъчно добър за нас
Снимка: Guliver/Getty Images

1547 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гордън Маккуин разкритикува остро нападателя на тима Златан Ибрахимович, който вече 498 минути няма гол във Висшата лига.

"Ибрахимович не направи нищо и изглежда много лошо. Изглежда, че на терена излиза да играе старец. Може и да е вкарал повече от 50 гола във Франция миналия сезон, но английската Висша лига е на по-високо ниво, което шведът потвърждава този сезон. Нито едно първенство не може да се сравни с английското по скорост и интензивност и затова на Златан тук му е трудно. Разбира се, щеше да му е по-лесно, ако партньорите му правеха по-качествени центрирания от фланговете, но той не може да реализира голяма част от моментите. И не изглежда, че Ибрахимович е способен да намира свободни пространства у противниците", анализира Маккуин, цитиран от Goal".

"Златан, както и всеки друг играч на Юнайтед не трябва да бъдат обвинявани, че не се стараят. Мисля, че той просто не е достатъчно добър. Той определено няма да успее да вкара 30 гола през този сезон. Даже 10 гола е нелека задача, ако погледнем как вървят сега нещата. Ибрахимович успя да вкара няколко гола на старта, но след това - тишина. Той не успява да сплаши защитниците във Висшата лига, както може да направи във Франция или някъде другаде", категоричен е бившият футболист на "червените дяволи".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички