Кристиано Роналдо е решен - ще троши нов рекорд в кариерата си


Кристиано Роналдо е решен - ще троши нов рекорд в кариерата си
Снимка: Getty Images

1964 0

Кристиано Роналдо ще опита да "строши" още един рекорд в кариерата си още идната събота, когато Манчестър Юнайтед ще играе с Лестър Сити във Висшата лига на Англия.

Португалският нападател има 18 гола в 32 мача за "червените дяволи" след завръщането си на "Олд Трафорд" от Ювентус през миналата година.

Във Висшата лига на Англия CR7е с 12 гола в 24 мача и именно там се корени амбицията му за нов подобрен рекорд в кариерата си. Джанфранко Дзола реализира 14 гола за Челси през сезон 2002-2003, когато италианецът беше на повече от 36 години и така Кристиано може да е на върха и в тази класация.

Той помогна на Португалия да се класира на световните финали по време на паузата за национални отбори, след като селекцията на Фернандо Сантош срази Турция и Северна Македония в плейофите за Мондиал 2022.

Бъдещето на Роналдо на "Олд Трафорд" далеч не е сигурно, след като ветеранът иска да играе в Шампионската лига и догодина, а това въобще не е ясно за "червените дяволи" с оглед резултатите, които клубът постига в Англия. В последния си мач от английския футболен елит Роналдо се разписа три пъти във вратата на Тотнъм Хотспър на 12-и март.

А кой титуляр преподписа с Ман Юнайтед, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички